Αρχική » Τρόποι πληρωμής

o    Μέσω Πιστωτικής κάρτας
Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD, όλων των τραπεζών.
Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

o    PAYPAL
Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ www.paypal.com

o    Αντικαταβολή
Στο ταχυδρομείο ή στην εταιρεία κούριερ για τις παραδόσεις εντός Ελλάδος.

Σύμφωνα με το Φορολογικό Νόμο Ν.4172/2013 :

Tιμολόγιο πώλησης αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών, λογισμικού ή παροχή υπηρεσιών σε επιτηδευματίες, συνίσταται να εξοφλείται από τους λήπτες με αποδεδειγμένη τραπεζική συναλλαγή (έμβασμα μέσω τραπέζης ή πιστωτική κάρτα).
Απόδειξη λιανικής πώλησης αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλείται από τους λήπτες της μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά.

o    - Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Για την εξόφληση της παραγγελίας σας, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο σας:

1. Τράπεζα Πειραιώς:
5035-037957-174
2. Alpha Bank:
183002320000540
3. Εθνική Τράπεζα: 147/47112

Μετά την κατάθεση για δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση ενημερώστε:
με email: info@infocomputers.gr ή τηλ. 210 4911165 / 235 ή στο φαξ. 210 4911607 (στέλνοντας το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.

Η Info Computers δηλώνει ότι θα εκπληρώσει τις παραγγελίες με βάση τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με βάση τους γενικούς όρους που ισχύουν για τις πωλήσεις από το διαδικτυακό κατάστημα.