Αρχική » Τρόποι αποστολής-παραλαβής

o    Διεκπεραίωση παραγγελιών - Πολιτική τιμών
Κατά τη λήψη της παραγγελίας από την Info Computers.gr, η αποστολή των προϊόντων γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία, εκτάκτων περιπτώσεων, οι λόγοι ανώτερης βίας.
Παραγγελίες με πληρωμή επί αντικαταβολή γίνονται αποδεκτές μόνο εντός του Ελλαδικού χώρου, ενώ για παραγγελίες με πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τράπεζα, πιστωτικής κάρτας ή Paypal γίνονται δεκτές από όλον τον κόσμο, με αντίστοιχη χρέωση των ταχυδρομικών εξόδων, όπως αυτά καθορίζονται από τις αντίστοιχες εταιρείες.
Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές, (Συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο αναλογούν Φ.Π.Α.).
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info Computers.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

o    Επιβεβαίωση της παραγγελίας
Κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail ή/και τηλεφώνου για την επιβεβαίωσή της.

o    Ακύρωση παραγγελίας
Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί το είδος, (δηλαδή δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής), είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), είτε τηλεφωνικά.
Έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail).

o    Διαθεσιμότητα προϊόντων
Η εταιρία επιφυλάσσεται να ενημερώσει τους πελάτες σε περίπτωση μεταγενέστερης μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους, για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, χωρεί ανάκληση της παραγγελίας η οποία γίνεται αζημίως για τον πελάτη.
Η τυχόν λοιπή παραγγελία εκτελείται κανονικά.

o    Παραλαβή παραγγελίας
Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη, με την επίδειξη της αστυνομικής
του ταυτότητας ή διαβατηρίου.

o    Τρόπος παράδοσης παραγγελίας
Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στην infocomputers.gr κατά την παραγγελία του, με τα ΕΛΤΑ ή την εταιρεία κούριερ με την οποία συνεργάζεται η Infocomputers.gr, εφόσον φυσικά αυτό είναι εφικτό βάσει του δικτύου της εταιρείας, κατόπιν επιλογής του πελάτη κατά τη στιγμή της παραγγελίας.
Η αποστολή της παραγγελίας υπόκειται σε σχετικά έξοδα, τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στην φόρμα εξόδων παραγγελίας.

  •  Τρόποι παραλαβής και κόστη

*********************************
*********************************

Κόστος μεταφορικών για παραγγελίες κάτω τον 150 € με ΦΠΑ

Παραγγελίες πάνω από 150 € με ΦΠΑ, Δωρεάν αποστολή

1. Αποστολή στον χώρο σας

3,5 ευρώ

Δωρεάν

2. Αυθημερόν αποστολή*

8 ευρώ

5 ευρώ

3. Παραλαβή από Κατάστημα ACS

Δωρεάν

4.Παραλαβή από Κατάστημα INFO COMPUTERS

Δωρεάν

 
* Για συγκεκριμένες περιοχές στην Αττική

Σε ειδικές περιπτώσεις αποστολής προϊόντων και παραγγελιών (πχ μεγάλου όγκου ή/και βάρους) ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση μεταφορικών, ή  η αποστολή να γίνει με άλλα μέσα. Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας ενημερώσουμε πριν την αποστολή.
Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: 210-4911165 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου.

o    Στόχος μας
είναι να μειώσουμε τα προβλήματα, να απλοποιήσουμε τη διαδικασία της αποστολής και να αναλάβουμε πλήρως την ευθύνη για την παράδοση στο χώρο σας των μικρών και μεγάλων παραγγελιών σας.

o    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.