Σύνδεση για πελάτες χονδρικής

Εύρεση προϊόντων

Κατηγορίες προϊόντων

Τεχνική Υποστήριξη

Εμπιστευτείτε το στους ειδικούς. Γνωρίστε το service της Info Computers, κορυφαίας εταιρείας πληροφορικης στην Ελλάδα και κερδίστε σε ποιότητα, ταχύτητα, αξιοπιστία, οικονομία.

Δείτε επίσης

Κατασκευαστές

Προβολή και Προώθηση Ιστοσελίδων

Email
Δράσεις για την προβολή ιστοσελίδων στο διαδίκτυο

Τιμή:

Περιγραφή

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας προϋποθέτει πέρα απο το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα και μια σειρά δράσεων σύμφωνα με τις οποίες θα αρχίσει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα να προβάλλεται, να γίνεται γνωστή και να αυξάνει την επισκεψιμότητα της.

Αλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο. Η παρουσία μας στο internet να γίνει γνωστή σε συγκεκριμένο κοινό που θα ενδιαφερθεί για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Τέτοιες δράσεις αναλαμβάνει η εταιρεία μας και αφορούν ενα ευρύ φάσμα κινήσεων απο τις οποίες επιλέγουμε αυτές που ειναι προτιμότερες για την προβολή και προώθηση της ιστοσελίδας που εξετάζουμε.

Πολλές φορές οι δράσεις και οι ενέργειες προβολής ιστοσελίδων επιχορηγούνται και απο προγράμματα ανταγωνιστικότητας και επιδοτήσεων όπως το ΕΣΠΑ. Ρωτήστε μας σχετικά για τις δυνατότητες που έχετε.

Οι ενέργειες που γίνονται ενδεικτικά είναι :
1. Συγκεκριμένες προβολές με link η banner σε επιλεγμένες και στοχευμένες ιστοσελίδες σχετικές με το αντικείμενό μας.Π.χ εμφάνιση διαφήμισης πελάτη που διαθέτει εταιρεία με πώληση ορθοπεδικών σε portal σχετικό με την υγεία.
2. Προβολή σε επαγγελματικούς οδηγούς, γενικούς η εξιδικευμένους με χρήση απλών καταχωρήσεων η με banners (διαφημιστικά πλαίσια) τα οποία επιμελούμαστε εμείς.
3. Προβολή και προώθηση ιστοσελίδων σε webtv. (Νέα υπηρεσία).
4. Pay per click. Είναι η υπηρεσία με την εμφάνιση στο δεξί περιθώριο της μηχανής αναζήτησης google διαφημιστικών πλαισίων οπου κάποιος χρήστης μπορεί να πατήσει επάνω τους και να παραπεμφθεί στην αντίστοιχη ιστοσελίδα. Στη εταιρεία μας αναλαμβάνουμε να διαχειριστούμε για πελάτες μας τέτοια ειδικά προγράμματα προβολής διαφήμισης ιστοσελίδων στη δεξιά πλευρά του google.Πληρωμή ανάλογα με το πόσοι είδαν και πατήσαν επάνω στην διαφήμιση. Η διαχείρισή μας περιλαμβάνει τον σχεδιασμό της καμπάνιας, τον έλεγχο, την παρακολούθηση, τις ρυθμίσεις που χρειάζεται ανα διαστήματα για βελτίωση της αποδοτικότητας, την έκδοση στατιστικών και φυσικά τη δημιουργία του υλικού όπως το διαφημιστικό banner κλπ.
5. Καταχώρηση σε οδηγούς αλλά και μηχανές αναζήτησης ελληνικές και ξένες ( 500+). Η καταχώρηση γίνεται με ειδικά προγράμματα αλλά και χειροκίνητα όπου αυτό απαιτείται.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας και σύντομα ενας εξιδικευμένος μας σύμβουλος θα σας επισκεφτεί για να σας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για την υπηρεσία που αφορά την προβολή και προώθηση ιστοσελίδων στο internet.TOP