Σύνδεση για πελάτες χονδρικής

Εύρεση προϊόντων

Κατηγορίες προϊόντων

Τεχνική Υποστήριξη

Εμπιστευτείτε το στους ειδικούς. Γνωρίστε το service της Info Computers, κορυφαίας εταιρείας πληροφορικης στην Ελλάδα και κερδίστε σε ποιότητα, ταχύτητα, αξιοπιστία, οικονομία.

Δείτε επίσηςΚατασκευαστές

Αναβάθμιση Ιστοσελίδων

Email
Αναβάθμιση ιστοσελίδων και εφαρμογών με όλες τις νές τεχνικές και δυνατότητες

Τιμή:

Περιγραφή

Ενα site που έχει κατασκευαστεί πριν αρκετό καιρό οπωσδήποτε χρειάζεται αναβάθμιση.

Πρώτα και κύρια γιατί η αισθητική πρέπει να είναι σύγχρονη και να συμβαδίζει με την εποχή μας. Δεν μπορεί να συγκριθεί ένα site που κατασκευάστηκε πριν 4-5 η και παραπάνω χρόνια, με μια μοντέρνα σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα.

Δεύτερον για τεχνικούς λόγους: Οι τεχνικές πλατφόρμες για κατασκευή ιστοσελίδων συχνά ανανεώνονται για να ταιριάζουν με νέα προιόντα όπως smartphones, ipad κλπ, καθώς και ανανεώσεις εφαρμογών και λογισμικών όπως windows. Μια παλιά και παρωχημένη κατασκευή δύσκολα θα αποδώσει σωστά σε σύγχρονους browsers οπως IE11+, η σε μεγαλύτερες οθόνες π.χ 20"+.

Τρίτον, μια επαγγελματική ιστοσελίδα χρειάζεται αναβάθμιση και ανανέωση, για λόγους λειτουργικούς και πελατειακούς: Η ανανέωση της ιστοσελίδας αναθερμαίνει το ενδιαφέρον των ήδη υπάρχοντων χρηστών, και δημιουργεί νέους επισκέπτες.

Καλέστε μας να ελέγξουμε την ιστοσελίδα σας και να σας προτείνουμε τους καλύτερους και οικονομικότερους τρόπους για να την αναβαθμίσετε.

TOP